If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bai ia gata cu offtopicu ca incep sa dau iar cu warnuri , loganu si andrushk sunteti vizati.
Cine vine joia asta la patinoar?
1.Sonykel
2.Andy
nu e obligatriu sa patinati... putem doar sa stam la un vin fiert/ciocolata calda in timp ce ceilalti se ``patineste``
GXG-ule, crezi ca nu gasim noi pe careva sa va duca acasa (tu si loganu').
Eu va invit pe toti pe gheata, e caterinca.
CIC-ule, PIGOO, GNT - nu va mai bagati?
Seria e de la ora 22.00 pentru studenti (adica noi toti) si se poate sta toata noaptea. Oricum, mai mult de 2 ore nu cred ca o sa stea nimeni. Daca nu va e ok ora, propuneti. Si eu zic ora 21.00 la club si la 22.00 sa intram pe gheata!
din pacate nu am cum sa vin...daca se tinea pana in ora 9-10 seara poate faceam o exceptie...dar asa a 2 zi am de dimineata de la 8 teza...
1.Sonykel
2.Andy
3.GxG
4.BeciAcustic
5.GNT+gagica
Vin si eu......daca este trec eu pe la Loganu si baietii sai iau...cat este pana in Navodari de la mine din Ovidiu... deci:
1. SonyKel
2. Andy
3. GxG
4. BeciAcustic
5. GNT+Gagica
6. S.Catalin (o cana de ceva cald e mai preferabil decat o durere de f..d)
Ramane cum zice andy la 21 ne vedem acolo la 22 intrati pe gheata.
1.Sonykel
2.Andy
3.GxG
4.BeciAcustic
5.GNT+gagica
Ramane cum zice andy la 21 ne vedem acolo la 22 intrati pe gheata.
1.Sonykel
2.Andy
3.GxG
4.BeciAcustic
5.GNT+gagica
Multam S.Catalin,dar ne vedem acolo. Daca poti sa ne/ma lasi in Navodari la intoarcere ar fi mult mai bine ca nu cred ca iau masina pana joi.
pai daca ma pui pe mine o sa zica lumea ca ti-ai tras suspensi sport )
1.Sonykel
2.Andy
3.GxG
4.BeciAcustic
5.GNT+gagica
7.Loganu?!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment