If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Yrman, indiferent de rasa sau religie, esti binevenit. Nu suntem rasisti!!! Craciunul are 2 semnificatii, cea religioasa si cea sociala, deci... vino cu cadouri)
Lista My Way ``colinnding seiseion`` 24:
1.Andy
2.Sonykel
3.Beciu
4.Loganu
5.LepiLiv
6.GxG
7.sesayd cu ana
8.adytza cu monica
9.yrman
Stiu Andy ca nu sunte-ti rasisti, oricum in Dobrogea nu prea am intalnit rasisti prea multi. Era o gluma. Da tot nu ma-ti lamurit unde e My Way ala. Chiar nu stiu.
1.Andy
2.Sonykel
3.Beciu
4.Loganu
5.LepiLiv
6.GxG
7.sesayd cu ana
8.adytza cu monica
9.yrman
Yrman otomane , sami pun camasa rosie sau pantalnoi maro ? daca nu stii bancu til zic diseara.
Deci My Way , cum veniti pe lapusneanu dinspre gara , treceti de intersectia de la casa de cultura , si la faceti prima la dreapta vis-a-vis de romtelecom pe strada care duce spre spital , imediat cum intrati pe strada dupa 20m iar dreapta si intrati pe mihailescu , dupaia la a2a sau a3a intersectie o vila rosu caramiziu pe dreapta. sa inteles? deci dupa CDC dreapta , dreapta si a2a a3a intersectie pe colt pe dreapta o vila mare...
1.Andy
2.Sonykel
3.Beciu
4.Loganu
5.LepiLiv
6.GxG
7.sesayd cu ana
8.adytza cu monica
9.yrman
acuma fac pe mini-pufos isteric : POSTATI VA ROG LA DISCUTII GENERALE
1.Andy
2.Sonykel
3.Beciu
5.LepiLiv
6.GxG
7.sesayd cu ana
8.adytza cu monica
9.yrman
1.Andy
2.Sonykel
3.Beciu
5.LepiLiv
6.GxG
7.sesayd cu ana
8.adytza cu monica
9.yrman
Ptr Logan Club Constanta Mosu mai vine o data anu asta , vine din partea mea , Geda Comercial Eforie Sud va ureaza Sarbatori Fericite si la Multi Ani si sponsorizeaza aceasta seara de ``colinnding seiseion`` cu un Jack la 0,7 si rontaieli(alune , covrigei ,cipsuri) ptr toata lumea.
Dovada jos in poze.
Super tare a iesit Colindele s-au cantat la mine in masina in timp ce faceam un tur de litoral acum 10 minute ). Ultima poza zice totul.....pufi si cu mine cantand colinde hip-hop ).
P.S. Avem si o "victima" cauzata de Jack........VMG yeeee )
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Ai dracu betivi) ....daca eram si eu pe acolo ma luam de mana cu vmg clar !...pufi in poza aia ce vesel erai
1.SoNyKeL
2.BeciAcustic
3.GxG
4.Loganu
5.
6.
7.
8.
9.
10.
tot tu aduci prajiturile... VMG-ule mai traiesti ma? Cine la dus acasa? E bine si-a revenit sau inca e sus sus pe bar...
PS. aseara in ``euforia`` aia crunta rau si cu 0,000001%ochi deschisi am observat cu beciul ca , carbuni de narghilea filmati cu un mobil se vad albastri fff interesant fenomenu , prima oara am zis ca vad doar eu dar se pare ca asa e. beciu da filmu sa vedem daca e decent si se poate urca pe youtube...
Hai craciun fericiti si aveti grija la excesul de sarmale ca la execesul de jack am testat noi aseara si e totul OK.
PS. puneti poze cu tortu ala , iar premiera , logan club constanta a comis-o din nou , multumimi sesaydutza...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment