If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai joia la film ca e cu reducere daca iei nu stiu ce ziar(telegraful sau cuget).iei ziarul si intri la film la juma de pret(cica merge doar in echipa,deci 2 ziare si 2 insi pe bilet)
Dragii mosului, saptamana asta nu vin sa va vad, sunt plecat prin tara. Cel mai probabi voi ajunge la o intalnire la GL sau BR sau... poate la Piatra Neamt
vineri la captain cook , ora o stabilim si te anuntam.
Karaoke:
1.Sony
2.Beci
3.GxG
4.SE-sayd
5.Adytza
am rezervat masa de 8persoane , karaoke incepe de la ora 21:00 , dar noi ``profesionistii`` ne strangem de pe la 20:00-20:30 ptr ``vocalize`` , ca ``profesor`` de canto avem pe unu Jack si la ``instrumental`` avem pe unu Havana Club...
Last edited by SoNyKeL; 5 February 2010, 09:57.
Reason: Automerged Doublepost
Pe ultima suta de metri ma retrag..nici in club nu ma mai duc....doar acuma m-a sunat cineva si e singur acasa si ma duc sa trag un gratarel..distractie placuta baieti :*
O seara reusita....
Facem formatia logan club constanta:
- la voce: marius george ana monica
- corul pe fundal: Beci & Pufy
- joc de scena: Adyta
Super trupa )
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
bai pinguinilor m-am trezit , capu nu ma doare in schimb cred ca am o eroare la sonda lamda sau la UCE am relantiu instabil adica stau prost cu echilibru. in rest e bine.
da a fost suuuuper aseara. eu vreau sa fiu backing vocal stiu bine sa zic oooooo ,uuuuuuuuuu. se stie ca merem si vinerea viitoare. momentan nu mai am nimic de comentat , tre sa-mi termin proiectu ca la 10am examen.
turcule , ia invata-i versurile si duminica ne-o canti , daca n-ai apucat so canti aseara o canti la intalnire duminica .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment