If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa se dea ma regula in regulament persoanele in stare grava de ebrietate sa nu posteze pe forum , sa lise confiste IP-ul.
aduceti cotizatiile pe ian si februarie care si cum va stiti ca sa nu incep sa va alerg eu iar cu listele...
aoleu am o durere de cap.....dar macar se merita durerea de cap pentru ce a fost aseara ... gxg imi cer scuze daca am zis prostii la intoarecere....era copchilu ametit ..duminica nu vin ca ma duc sa fac mofturile la cineva
Deci absolut mortal )!!! Baietii ma gandeam sa ne facem o trupa, mai facem si noi un ban in timpul liber. Andy te rog sa imi aduci si mie duminica un cd/stick/card cu filmuletele needitate.
pai astea raman niste amintiri de povestiti nepotilor....iara imi bag unghia in gat ca nu am venit data trecuta...m-am dus ca bou la gratar ...asta e ...astazi vadca e frumos...dar din pacate ma duc la bowling si la film X( ... asta e ..odata pe an trebuie sa satisfaci toate poftele la cineva....sa fiti cuminti baieti ...
Multumim pentru film andy...am ras cu pofta ...mai ales cu pronuntatu meu "RRRRR" la faza...o sa morrrrr vai doamne cum se aude....
@Alexe- mai bei tata ? )
bine ma ``profesionistilor`` daca voi beti putin? eu ce sa fac? sa imi trag linie proprie direct din statia de imbuteliere a busoioacei???
pai lognaule cocalaru nostru cel de toate zilele bine ca te duci azi in ``mol`` ca si asa aseara erai pe boxe-n club
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment