eu zic ca 3 ore e suficient...oricum am in plan sa alerg mult sa dau dracu din burta jos
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cine mai vine la fotbal14martie fotbal:
1. Kelu
2. Sonykel
3. BeciAcustic
4. S.catalin
5. GxG
6. Loganu + 2 amici
7.andi
8. yrman
9. SE-SAYD
10. zbf + 2 prieteni"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Comment
-
pai daca e asa,ne intalnim direct in ovidiu la 16.00 sa jucam fotbal,fara suc,aqua sau alte pretentii...cei ce nu vor sa vina la fotbal dar totusi vor sa ne vada(in formula LC),sunt bineveniti in galerie.Daca veniti cu un suc,cateva seminte ziceti ca suntem la aqua in parcare...Hi Hi.....
HAI CU LISTA.
1. Kelu
2. Sonykel
3. BeciAcustic
4. S.catalin
5. GxG
6. Loganu + 2 amici
7.andi
8. yrman
9. SE-SAYD
10. zbf
**100 parai pufosi,ce draq sa mai facem la aqua,mai bine ne vedem la ovidiu,e aproape,astia din navodari inconjoara constanta sa ajunga in ovidiu,pt ce?o vorba...lasa ca vorba o dam la fotbal ,o vorba de mama,bunici,gagica cand iei o minte in outze....Last edited by Kelu`; 12 March 2010, 10:27.love it,hate it,kiss it....just smoke it!
Comment
-
-Cei de la scoala au spus ca sala va fi ocupata pana la ora 16 maxim 17 si cred ca si o parte din parcare va fi ocupata. Dar loc de 15 masini se gaseste sigur. Avem si un mic parculet langa scoala, adica daca ne-am intalnii aici nu am sta pe trotuar ci pe bancutze...iar masinile vor fii la 5-7m de noi... voi decideti
Comment
-
Pai cum zicea si Kelu,astia din navodari o sa venim direct la ovidiu pe la 4 ca n-are rost sa ocolim pana in constanta.si pana se elibereaza sala putem sta la o vorba in parc.
1. Kelu
2. Sonykel
3. BeciAcustic
4. S.catalin
5. GxG
6. Loganu + 2 amici
7.andi
8. yrman
9. SE-SAYD
10. zbf
Minge s-ar putea sa aduc eu, daca o gasescMX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Ne vedem la 16.00 in parcare la aqua si la 16.30 plecam spre Ovidiu. Cine vrea sa vina direct acolo (navodariu+ovidiu) sa fie pe la 16.45 in parcare la scoala.
Cine vine cu mine in masina?sigpic
Comment
Comment