Salut tuturor!!!!! Referitor la duminica asta, hai toti si cu cotizatiile pe luna MAI daca avem pretentia sa iasa ceva frumos pentru intalnirea de la TULCEA, macar atat le datoram si noi pentru tot ce au facut cei de acolo pentru noi, si daca este nevoie si ceva bani peste, macar membrii cotizanti. Ce ziceti, se merita?? eu zic ca da cu prisosinta!!!!!! Ne vedem la Aqua.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare, copilasi! Din pacate n-o sa pot ajunge azi, nici cateva urmatoare duminici... Oricum, salutari din Bremerhaven!! Andi, cu baschetul, va trebui sa mai astepte!! Sanatate, si Paste fericit! La Multi Ani, Florin, si celorlalti sarbatoriti! Liviu
Comment
-
Frumos azi, multa lume si multe Loganuri (in parcare).
Bun venit noilor membri.
Cum se face ca in parcare e plin si la suc cam putini (cam aceiasi)? Voi stiti mai bine ca mine ca sunteti mai vechi.
Loganu -pozele unde sunt? Sau azi nu te-ai ocupat.
Comment
-
Ma bucur sa cunosc oameni primitori ..multumesc de primire (dealtfel calduroasa) in randurile voastre ..promit sa nu dezamagesc mai ales la ce povesti am auzit azi (legate de fosti membri)...apropo de ceea ce am discutat o sa achit cotizitia catre voi din ianuarie ca sa fie ok..chiar nu vreau sa para aiurea sau cu un motiv anume ...si sper sa va uimesc prin prezenta si atitudine...deobicei ma tin de cuvant...atat vreme cat sunteti tot la fel de primitori si de gasca....chiar am fost uimit de acesti oameni primitori ...MERCI MULT.
O seara placuta tuturor si ne vedem .... (prin trafic si la intalniri ...dar cautati Toyota nu loganul )Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
Comment
-
Urmatori membrii:
s.catalin
jkl
ddg
ptx
deluxe
sunt rugati de urgenta sa ma contacteze pe mess pe loganclub.constanta sau pe mail la loganclub.constanta@yahoo.com , vreau poze cu voi si cu masina ptr ecusoane.
Membri noi , mfx , d.vali , mushu si care o-ti fi si cum vo chema ca inca nu va cunosc bine , contactati-ma pe mail daca doriti sa va inscrieti si sa deveniti membri cotizanti sau stam intro seara la o barfa pe mess.
Ymess: loganclub.constanta
mail: loganclub.constanta@yahoo.com
sigpic
Comment
-
Comment