If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si lasati glumele de intre intalniri! pufy stie de sambata (03.04.) cand a zis ca alte intalniri pana pe 11 nu sunt!
Astea se numesc intalniri fulger ! .. si oricum ne-am strans ca sa facem o caterinca ca intre prieteni .. prin acest club "din pacate" s-au legat niste prietenii foarte stranse..asta nu inseamna ca daca x y z a b se intalnesc in fiecare seara gata trebuie sa ne sara sonykelu in cap
Gnt-ule buna cozonacu ala ma.. dar al dracu ou al meu..cum ma sa stai 20 de min sa il decojesti cu mine muriti de foame
nici , prea des ca ne plictisim. eu diseara ies la un suc cu mishu (PTM-u) a venit el la 2-3intalniri cu tuaregu , asa ca cine are chef de un suc sa dea un semn sa-mi tina de urat... PS veniti cu tigari la voi preteni stiu de ce.
Nu imi dau seama cum sunt asa jos pe lista.....lipsesc 2 zile din localitate si ajung pe locul 10 in loc de 2-3..... Grav....
Sony ai fost rau la faza cu tigarile.... . cum misu fara tigari? )
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment