If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa deci....imi ard becu de la numar si ma treceti la lenes ....hmmmm....
Merci Loganu...desi nu stiu ce am facut...
ma bucur ca v-am dat chef de intalniri fulger....hehehe....
Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
HRISTOS A INVIAT salutare stimabililor , ce mai faceti voi ca eu zic ca fac bine desi nu v-am mai vazut demult.din nefericire timpul meu liber a inceput sa fie o raritate dar sa speram ca vin vremuri mai bune . am inteles ca pe 17 se face o excursie mai asa de drum mai lung , aveam si eu intrebarea daca are loc si masinutza mea in coloana respectiva, daca pot sa iau masina o iau daca nu vin cu un preten cu masina lui de pe dacia club dar eu vreau sa merg cu micul meu monstru marin. Altfel sper ca sunteti bine sanatosi si fara indigestii dupa masa de paste:P si legat de intalnirile fulger , eu as zice ca ar fi binevenite mai bine ies asa decat planuite din timp
Sa vina macar cei care au cotizat pana acum, si sa aduca cotizatiile pe aprilie ca suntem doar 11 conform ultimei liste care am dat pe aprilie. Ne vedem duminica.
Am o rugaminte catre toti cei care vin la tulcea sambata ! Aduceti-mi 2-3 carduri SD de maxim 2 GB .. ca voi avea nevoie sa fac poze iar cardurile care le am ..pot sa fac maxim 600 in total...stiu ca este devreme acuma dar atunci eu voi avea alte treburi si nu stau sa alerg
Vi le dau inapoi duminica viitoare....rog seriozitate !
Scriu aici ca este cel mai citit topic !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment