If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe 11 la aqua la ora 4.
1.Sonykel
2.Leo
3.PSU
4.xxxgeoxxx
5.deluxe
6.DDG
7.mushu
8.jkl
9.FLORYN
10.BeciAcustic
11.Emr3
12.nicusor84
13.kelu`
14.Yrman
15.Laurr_07
16.GNT
17.Danny90
pe 11 la aqua la ora 4.
1.Sonykel
2.Leo
3.
4.xxxgeoxxx
5.deluxe
6.DDG
7.mushu
8.jkl
9.FLORYN
10.BeciAcustic
11.Emr3
12.nicusor84
13.kelu`
14.Yrman
15.Laurr_07
16.GNT
17.Danny90
fara mine ca trebuie sa plec din localitate
pe 11 la aqua la ora 4.
1.Sonykel
2.Leo
3.
4.xxxgeoxxx
5.deluxe
6.DDG
7.mushu
8.jkl
9.FLORYN
10.BeciAcustic
11.Emr3
12.nicusor84
13.kelu`
14.Yrman
15.Laurr_07
16.GNT
17.Danny90
18.ct07mfx
Don't drive faster than your guardian angel can fly
ce sa intamplat azi a fost nesitimtire pe fata. suntem 2cluburi si nu stiam??? unu indoor si outdoor? am stat o ora am zis cu 15min inainte ca mergem la suc. am plecat si mam trezit cu 4-5 oameni? da ce eu sunt prostu vostru faceti ce vreti voi sau cum vine asta??? ajung la suc fac masa mare si stam ca prostii si nu a mai venit nimeni. chiar asa?
nu aveti ban de suc sau ce?
lasa-ti aia cu e frumos afara si stam la aer liber ca si eu am venit de la 3jumate , nu am zis nimic. intalnirea a inceput de la 4 de la 4la 5 am stat la aqua dupaia hai la suc si voi pauza...macar un telefon ba nu mai venim. de acum incolo stickerele se impart doar la suc , cotizatiile se strang doar la suc discutiile se poarta doar acolo.
Da.....la suc ne vedem de fiecare data aceleasi fete.....in parcare toata lumea.....
Macar sa zica cei care nu vin.... asa ne intreaba aia de la restaurant mai vin? si noi da da da mai vin face-ti masa mare ca suntem 30.....si eram maxim 10 ....
Sunt deacord ca discutiile organizatorice sa se discute numai la suc de acum in colo.
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
frumos azi...iar la ce a zis sonykel..no comm...am vb in particular si sper ca a inteles
Cer scuze membrilor mai intarziati...nu v-am facut poze..pentru ca eram busy
NU UITATI ....UN-DOUA CARDURI SD DE MAXIM 4 GB AR FI PERFECTE PENTRU MINE SAMBATA
salut. scuze ptr faptul ca nu am ajuns la intralnire dar ptr mine ziua a inceput cam trist deoarece am umblat dupa medic veterinar , ptr ca s`a gansdit cineva sa otraveasca cainele meu si cainii unor vecini de ai mei asa ca va dati seama ca nu am putut ajunge.Sper ca veti intelege
in primul rand,loganule seteazati data la aparatul foto,ca in ianuarie eu nu am iesit in tricou afara(o data.dar eram ametzit rau)
in alta ordine de idei,ok ne bucuram de caldura de afara dupa o iarna rece si ciudata,dar totusi sa nu exageram la intalniri cu statul afara...timpul petrecut impreuna nu cred ca se rezuma la sticarit,formatat pc,lustruit pistoane sau frectii la bujii, cel mai important e sa stam la o masa sa vb,sa socializam.Nu va mai cotiti ca imi vine greu sa cred ca sunt persoane prezente ce nu au 4 lei pt un suc,sau poate nu va place la captain cook,oke mai baieti spuneti,noi vrem sa bem un suc in bamboo...dar macar,din respect pt organizatori,anuntati ca nu veniti,sa nu astemptam ca fraierii "pe ceilalti"....
hai salut si o saptamana ciudata la toti....
mi se pare corect cu anuntatu...eu i am explicat lu andy de ce nu pot sa vin atata timp cat e indoor...si fara suparare, unii strang bani ca sa vina duminica la intalnire si poate conteaza banii aia de suc...eu nu pot sa stau intr-un loc in care se fumeaza inchis pentru ca mor...la propriu..ma axsfixiez si mor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment