Mergeti in judetul Tulcea la Babadag , presupun ca va placut data trecuta si de ce sa nu mergeti iar, poate o a2a intalnire comuna cu LoganClub Tulcea daca va puneti de acord.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu as propune la Rasova (de la cernavoda 10 km) dar e cam departe aprox 80 de km de cta ...se pot vedea barcute numai ca la pescuit inca e prohibitie
Sigur se exclude si cheile dobrogei pentru ca acolo se duce tot cocalaru constantean si nu ai loc de manele
Comment
-
pentru cei din constanta, e aproape basarabi sau babadag sau mai stiu io ce...e relativ treaba cu aproape...ca daca zic sa mergem la neptun , astia din navodari de exemplu, ar putea sa zica e prea departe...asa cum noi astia vare nu suntem din constanta ni se pare departe basarabi...teoretic vorbind, nu cred ca problema se pune ca un loc e prea aproape sau prea departe...ideea e sa fie ceva care n a fost devastat dupa 1 mai si sa nu fie deplorabil...eu sunt de acord cu grataru, da venirea mea depinde in totalitate de zona unde stabiliti sa mergem...asa ca n-are rost sa umplu lista degeabasigpic
Comment
-
Hai mai sensibilule cu trenurile si masinileE padure si spre valul lui traian(cred ca e aceeasi cu basarabi,nu stiu ) si mergeam acolo in liceu.Nu stiu cum urci cu masinile pana sus,dar de poate ca tin minte ca erau masini pe acolo. Si e frumos era si padure si ditamai platoul pentru o eventuala alergare.
edit: eu nu vin oricum ca sunt de munca, dar pana la sfantu andrei sunt mai mult de 100 km,deci e cam acelasi lucru cu cheia.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment