bai nu uitati sa luati si voi cd-uri cu muzica de petrecere si ceva manele...n-am chef sa ascult guess who , nane si puya
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sa vezi ca manele iti dau de o sa-ti treaca sa postezi asa deanpulea...
am venit de la gratar suuuper gratar , inca o data la multi ani S.catalin. aveti grija ce poze puneti si in ce pozitii eram ca ne suparam.
sigpic
Comment
-
Foarte frumos azi....a iesit un gratar pe cinste.... bravo pentru cei care au invartit micii pe gratar. La multi ani Cataline si tortul ala a picat la fix dupa atata carne. Asteptam poze :PIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
-
Originally posted by vitriol View PostCine are de la voi un MCV gri planine cu nr. B 87 SNK? Vineri seara pe la 22:30, dupa ce ca m-a depasit prin dreapta ma mai si claxona.
valeriu nu mai da si tu din casa.... vrei sa vina dusmanii. e cu B sau cu CT da unu e mcv gri cu 87SNK
sigpic
Comment
-
Ce mah?...ti-e frica de punk'd?...Deja am luat un sul de hartie igienica special pt troleu. o sa scriu cu un marker negru "The darkside upon you", fac poze si te dau pe forum. Dar nu acum..te mai las sa stai incordatIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment