bai deci imi cer mii de scuze ca nu am mai reusit sa vin dar din anumite motive nu am mai reusit sa primesc finantarea pentru drum , si persoanele cu care trebuia sa vin au cam dat-o cotita. Ramansesem doar eu singur pe masina si prea putini bani. Chiar regret ca nu am fost cand am vazut pozele si cat de frumos era pe acolo.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by miTzaHbai deci imi cer mii de scuze ca nu am mai reusit sa vin dar din anumite motive nu am mai reusit sa primesc finantarea pentru drum , si persoanele cu care trebuia sa vin au cam dat-o cotita. Ramansesem doar eu singur pe masina si prea putini bani. Chiar regret ca nu am fost cand am vazut pozele si cat de frumos era pe acolo.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARmergi la SIAB,zi ca daca e te iau cu mine?
Comment
-
deci maine seara ora 18:00 ne vedem in parcu tabacariei da .. acu sa nu ma mir daca ma duc si sunt singurel ) am un logan gri CT40DZU ) acu injurati`ma cei care m`ati vazut si conduc mai nebunesteAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Beleauadeci maine seara ora 18:00 ne vedem in parcu tabacariei da .. acu sa nu ma mir daca ma duc si sunt singurel ) am un logan gri CT40DZU ) acu injurati`ma cei care m`ati vazut si conduc mai nebuneste
Comment
Comment