O sa fiu prin 2Mai...deci nu vine muntele la Mahomed...ci invers . Asta e si ideea. Spre seara ma retrag in bamboo
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aseara s-a hotarat ca ne vom intalni in parcarea din spate de la vraja marii , poarta 1. Cum coborati din piata Ovidiu adica de la cin-cin , pericos , famous (ce va mai place shaworma) , treceti de biserica aia mare pe stanga , si dati de intersectia cu Oglinda(oglinjoara , cine are cel mai bengos logan din tara) la oglinda faceti dreapta coborand spre port/poarta 1 si prima la stanga sus in parcare si ne gasiti pe acolo
V-am marcat cu verde si drumu pe unde puteti venii...Attached FilesLast edited by SoNyKeL; 16 June 2010, 09:26.
sigpic
Comment
-
Nu-i chiar fff frumos , parcarea aia e cam neingrijita , dar e ok...
Oricum sunt deschis propunerilor pentru duminica viitoare. Ieri am fost am dat o tura prin tot orasu la ora 6 era singura parcare in care se putea respira,in rest te sufocai in toate.
PS. trebuie apreciat ca este ideea co-pufosului... e si el util cu ceva nu-i co-degeabaLast edited by SoNyKeL; 16 June 2010, 09:27.
sigpic
Comment
-
e si putina umbra. alte parcari mai cu umbra nu am gasit.
la intalnire va faceti toti ca nu va deranjeaza lipsa umbrei si va uitati la mine ca la porc in soare sfaraind....
oricum briza marii va compensa lipsa umbrei
1a. Darkvader
1b.Sonykel
1c.Andy
2. beci
3. S.catalin (?)
4.
5.
4.
sigpic
Comment
Comment