pai tre sa ne hotaram ramanem toata vara in parcare la poarta 1 cu escala la ``vrajeala marii`` sau ne mutam la campus sau clubul elevilor si facem escala la captain cool
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai nene hai sa ne hotaram... eu unul cred ca cei din zonele: ovidiu, navodari, corbu sunt cu siguranta de acord sa revenim la Capitan H. - nu va mai trebuii sa venim pana in oras... scuze- dincolo de oras ). Din cate am observat e bine si la clubu' elevilor(bancute, umbra, destula parcare pentru toata lumea)... Iar la "vraja marii" cand se va incalzii, cu siguranta va fii plina terasa si va trebuii sa ne deplasam la alta "locatie"...
parerea mea.)Last edited by s.catalin; 28 June 2010, 15:47.
Comment
-
eu sunt de acord cu parerea ta plus ca la vrajeala marii pe acelasi suc si o pizza poate chiar mai nasoala sau al fel de buna dau 25 de lei cu tot cu spaga. la captai cook cu pizza suc si poate si desert dau 15lei cu tot cu spaga. mie unu mie indiferent , eu doar vreau sa fie cat mai bine pentru cat mai multi.
sigpic
Comment
-
Eu unu zic ca locatia poarta 1 e foarte buna si de acolo cine vrea poate sa mearga la captain cook sau unde doreste fiecare. Numai de bine baieti
Pufosule BAN direct nu ne incanta ca ti-ai tu 2 palme))))), cu alea te pedepsim noi pe langa ban ))))Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
supunem la vot.....stabilesti nr de locatii....fiecare dintre cotizanti se decide,majoritatea voturilor pt o locatie castiga si se admite de toti loganistii....
vin eu cu prima propunere pt intalniri LC Cta pe timp de vara:
1.CAMPUS OVIDIUS(ca si pana acum)
2............
**si sa votam pana dumincia,sa nu ne trezim ca inca votam locatia de vara prin august,ca degeaba o mai facem.......Last edited by Kelu`; 29 June 2010, 15:03.love it,hate it,kiss it....just smoke it!
Comment
-
Kelule, cu siguranta ne vom muta la campus, dar duoa ce se termina inscrierile la facultati, deci cam peste 2 saptamani.
Momentan eu zic sa ne vedem in poarta 1
Campus:
1. kelu
Poarta1:
1. Andi (momentan, dupa vreo 2 sapt votez Campus din motivele expuse)sigpic
Comment
Comment