If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Buna ideea ta "nene GLG-ule"- cu orientarea...
-Si ar mai fi una de la mine: daca se poate ca cei care au lazi frigorifice sa le scoata de la "naftalina" ca sa le putem folosi Sambata-Duminica, sa nu uitati umbrele si saltele ...
-CINE MAI VINE?!!!
frumos , sa strans ceva lume si la voi...
baiatul cu loganul albastru a pus stikerele de cupa invers
uite cine e barosan si o arde smechereste cu duster-ul
numai bine baieti !
eu nu pot sa cred ca asa multi nu au reusit sa vina , pur si simplu nu au dorit , ptr ca daca isi doreau dar nu puteau isi aratau un mic interes , cum au fost beci , laurr , andy care au fost cu munca.
intalnirea de duminica viitoare , se va tine la campus la ora 18:00
A fost supeeeeeeer - caterinca si distractia la cote maxime... eu unul am ragusit, poate ca de la berea rece savurata sub umbrela pe nisip si cu picioarele in apa... yamiii... cei bun e bun si asa as vrea sa fie in fiecare zi.
Sa stai pe o saltea in deriva sa te coci la soare si din cand in cand sa te intorci pe cealalta parte e ceva nu?!... ei bine noi am avut 5 saltele de 2-4 pers. SUPER TAREE!!! sarituri si alte nebunii. Nici la circ n-o sa vedeti piramida ca a noastra facuta din 7 persoane - imi pare rau ca nu am putut-o imortaliza...
Si multe altele..., mie mi-a placut sper ca si altora...sanatate si VA URMA )
Asa ofticati-va... aveti de ce ... data viitoare sa nu veniti ca "va ia mama lu proces verbal" sa inteles?!...
Sunt si filmari ma chinui de 1 ora sa-i trimit lu' pufi unul din filmulete... si cred ca o sa mai asteptati pana sa-l vedeti... pana atunci delectati-va cu poze... Pozele sunt defapt mult mai multe cam 202 la nr. si 2 filme mai maricele de peste 10 min., asa ca mai aveti de asteptat. La urmatoarea intalnire voi aduce un DVD cu toate pozele si filmele si o sa il faceti "posta" pana le aveti toti...ciao
Eu totusi am reusit sa vin si sa ma ard foarte bine.....azi nici tricoul nu il mai suportam )..... si totusi nu apar in nicio poza.....cataline ai facut manarii la aparat )
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment