Eu cu andrusk am ajuns tarziu ca nu se circula chiar bine prin statiuni din Mangalia spre Constanta. Oricum ne-am vazut la suc
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare salutare ....scuze de neactivitate ....dar am avut o gramada de treburi ...doresc sa fiu primul care se inscrie pentru lista de duminica ...
Imi era sincer dor de voi .
Legat de perioadele de neactivitate ....toate cluburile o au ...mai are lumea treaba...sau sunt plecati ...mai e o chestie e si perioada concediilor..deci scuze exista....
1.MushuNu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
Comment
-
Duminica ora 18:00 in parcare la Campus, cine mai vine?
1.Mushu
2.jkl
3.Floryn + Alx
4.S.catalin (sper ca ma intorc de la TL pana la 6 seara)...
5.
6.
Baietii mii de scuze dar se mai intampla sa mai avem si alte treburi... de ex.: eu lucrez in cursul saptamanii ca multi altii... si planurile familiei sau cele personale de obicei se fac pentru sambata-duminica (adica plecari, gratare, vizite, musafiri si multe altele)... sper sa fim intelesi si cu siguranta ne vom revansa mai tarziu cand se va mai raci timpul...
Comment
-
1.Mushu
2.jkl
3.Floryn + Alx
4.S.catalin (sper ca ma intorc de la TL pana la 6 seara)...
5.Andrushk
6.Emr3 (sper sa ajung de la tara)
7. Cred ca voi ajunge si eu care este el ChristnachtFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postvls , ori eu ori andrushk te vom ghida , eu stau chiar vis-a-vis de mc donalds.
uitate prin spate pe la blocuri dupa un mcv gri...
te sun eu duminica...In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment