lasa mai praslea , ti-le aduc eu pe un stick , vezi ca ti-ai uitat brichetele la mine in masina...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Christnacht View PostFrumos frumos , imi place cum va distrati. Poate reusesc si eu la naiba sa ajung ca nu v am mai vazut la fata de 2 luni cred. Numai bine baieti !
!!!Acest post e un pamflet si va rog sa fie tratat atare!!!sigpic
Comment
-
La aproape 100 000 km cat am, am consumat destula benzina ). Poate Duminica acum resusesc sa ajung si eu daca nu s o mai ivi ceva sa mai plec pe undeva cu treaba. Naspa e ca nici masina nu o sa am Duminica dar vb cu un prieten vin cu el cu masina sau daca nu poate ma pescuieste vreunu ). Conteaza cel mai mult sa fi om de treaba ca poti face parte din 1000 de comunitati dar daca esti scarbos tot degeaba. Numai bine la toata lumea si sa aveti grija de voi!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostLa aproape 100 000 km cat am, am consumat destula benzina ). Poate Duminica acum resusesc sa ajung si eu daca nu s o mai ivi ceva sa mai plec pe undeva cu treaba. Naspa e ca nici masina nu o sa am Duminica dar vb cu un prieten vin cu el cu masina sau daca nu poate ma pescuieste vreunu ). Conteaza cel mai mult sa fi om de treaba ca poti face parte din 1000 de comunitati dar daca esti scarbos tot degeaba. Numai bine la toata lumea si sa aveti grija de voi!LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA
Comment
-
Originally posted by jkl View PostDuminica asta nu pot veni, este ziua fetitei. Stabiliti toate cele pentru duminica viitoare.LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA
Comment
-
La multi ani! Sa fie sanatoasa.
Cu ionut am discutat deja traseul si pare sa fie ok:Psigpic
Comment
-
Comment