am o idee , sa facem niste fluturasi .. alb negru cu Logan Club , si cand avem intalnirile si sa punem sub stergatoare la loganuri. Si asa ne strangem si 200 daca vreti
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Unde decideti voi acolo o sa aterizez ) dar nu o sa aterizez in wekend acum ca sunt la o nunta tocmai la Craiova .Numai bine baietiFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Oricum eu zic pentru cei ce nu pleaca la SIAB, sa ne vedem deocamdata tot in tabacarie, si sa mai supunem la vot chestia cu Aquamagic. Am vb. si cu "supercar", de Aquamagic, si eu zic ca este mai bine acolo , ca Duminica la ora aia este goala si mult mai lejer de parcat masinile. Mult mai putin praf, si cred ca-i un loc excelent de intalniri. Uni dintre noi deja sunt f. obisnuiti cu acea parcare,
Si la biserica aici este frumos dar tot timpul trebuie sa ne amestecam cu alti amatori de parcare, si nu-i asa de incapatoare pe cat pare. Cam mult praf si daca ploua un pic gata ne umplem de noroi. Parerea mea !
Acum sa cadem de acord cu totii, si sa vedem ce facem.
Cu stima , FLO>, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by miTzaHam o idee , sa facem niste fluturasi .. alb negru cu Logan Club , si cand avem intalnirile si sa punem sub stergatoare la loganuri. Si asa ne strangem si 200 daca vreti
L.E.- @hellman= acum sa-i vad ce alegere fac !!, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
FLORYN are dreptate in chestia asta ... deci ce facem ne vedem la 18:00 in parcul tabacariei .. eu vin .. pentru ca la SIAB am zis la inceput ca ma duc .. dar se pare ca am niste schimbari de planuri pe zi trebuie sa fiu in alta parte .. la niste neamuri ... si nu am cum sa ajung la SIAB ... astept un raspuns .. de fapt .. horatativa odata )) . Si cu Aquamagic eu sunt de acord cu conditia sa`mi explicati pe unde vine .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment