Originally posted by crististreulea
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by crististreulea@Andrei: pai doar 6 s-au anuntat cu prezenta
Comment
-
damn! care-i al 7-lea?
6 au confirmat prezenta:
Christnacht, nicusor84, SUPERCAR, wiseguy, ct-07-apv, gxg
4 posibili si eu sper ca prezenti:
Marius, danmincea, RamboX, bobo77
doara nu mi-e greu, dau un telefon si maresc comanda
pe 19 august 2007 ora 18 portu tomis la on plongeDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
M-as fi bucurat sa fim asa in numar de 20-30 insi sa ocupam noi toata parcarea aia de la on plonge .Cred ca o sa fim maxim maxim 10.Poate se mai aduna pana pe 19 mai e.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by crististreuleadamn! care-i al 7-lea?
Comment
-
pai ADU crede ca ajunge "ADU: Sper sa ajung si eu."
deci 5 posibili
eu vreau sa ajunga toti
si pentru asta, aduc 10 seturi de stickere la mare
6 au confirmat prezenta:
Christnacht, nicusor84, SUPERCAR, wiseguy, ct-07-apv, gxg
5 posibili si eu sper ca prezenti:
Marius, danmincea, RamboX, bobo77, ADU
pe 19 august 2007 ora 18 portu' tomis la on plongeDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Oho deja suntem 11.Tot asa mic cu mic se face mareFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
salutare baieti! numai ce m-am intors de la mare....daca se organiza ceva in perioada 1-11 august as fi fost prezent si eu....am fost la intalnirea reno de la mare si e super sa te intalnesti la mare asa ca sper sa fiti cat mai multi si sa ne aratati poze......aaaa si am vazut masina lui ct-07-apv in costinesti acum cateva zile....ce faceai pe acolo? umblai la bagaboante? si l-am vazut si pe ADU dar nici nu stiam ca e membru pe forum, oricum frumos loganul lui
Comment
-
Am fost sa ma intalnesc cu un prieten care a fost la ******* Fever cu calibra aceea alba cu rosu LIV. Daca tot eram acolo am mers si in disco tineretului. Daca stiam trebuia sa vi la Selgros langa Agigea ca a fost tuning show organizat de COX. Sunt curios cum o sa fie la intalnirea noastra. Hai ca nu mai e mult cateva zile
Comment
-
Salut dogy_10.nu-i nimic poate faci o plimbare iar pe la mare duminicaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
timisoara-constanta e destul de mult....nu cred ca o sa mai merg curand pe acolo....poate anul viitor organizam mai din timp sa ne fixam vacantele in aceiasi perioada....@ct-07-apv daca stiam veneam cu cea mai mare placere, am mai fost cu cineva care zicea ceva de o expozitie dar am crezut ca vorbea de tuning fever
Comment
-
In Corel nu l-a facut nimeni pana acum, daca vrei sa il scoti la plotter, asa da.
Comment
-
Originally posted by Seby...sticker in format cdr?
miine ajung la meseriasi ca sa ridic 10 seturi de stickere pentru constanteni si ii intreb daca pot sa exporte in format sau macar in ceva format vectorial ce poate importa corel.
pina intre timp, uite aici, poate te ajuta fisierele luate de la firma care le face.
nu-i bai seby, poate la anu' organizam intilnirea pe romania pe la constantaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment