If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
imi pare rau ca nu am putut ajunge si anul acesta pe la voi la intalnire dar am plecat am stat cazat in camping zodiac jupiter si am fost in constanta doar lunea trecuta cand a fost inourat (in sat de vacanta mamaia) poate ne vedem la anu... multa sanatate si noroc tuturor
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
imi pare rau ca nu am putut ajunge si anul acesta pe la voi la intalnire dar am plecat am stat cazat in camping zodiac jupiter si am fost in constanta doar lunea trecuta cand a fost inourat (in sat de vacanta mamaia) poate ne vedem la anu... multa sanatate si noroc tuturor
te am vazut eu, am intors exact calare pe rulota ta ) undeva pe aurel vlaicu prin CT, da opream prin zona si nu m am mai tinut dupa tine anu asta te am vazut eu, anu trecut a fost invers
p.s:scuze daca nu trebuia sa postez aici
Salutare si bine ai venit pe forum. Referitor la intrebarea ta vreau sa-ti spun sa te uiti la intalnirile noastre de pana acum (atat Timisoara cat si Bucuresti) si sa vezi ca nemultumirea noastra este ca nu putem sa ne adunam mai mult de 3-5 masini cu toate ca pe forum suntem o gramada. Ce ti-as recomanda tie ar fi sa scrii aici o propunere de intalnire in Constanta (ziua, locul, ora) si sa vezi ce raspunsuri o sa primesti si mai ales cati vor veni. Daca nu ai succes, ti-as propune sa te lipesti de cei din Bucuresti. Numai bine!
Salut, mai exista Logan Club Constanta, se mai fac intalniri? sau toata lumea se strange la lac sau aqua?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment