Originally posted by ct-07-apv
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by ct11lyvnu e o replica dintr`un film ! )
Comment
-
Intalnire LoganClub Constanta in data de 14 Octombrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 17,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. Hellman (dar nu e sigur)
2. sonykel
3. Beleaua
4. GXG
5. Christnacht
6. FLORYN
7. CT-87-VFM
8. CT-07-APV
9. CT-88-VMG
10. DyZ
11. memo
12. miTzaH
13. eu
asteptam confirmarea celor de aici CT-17-VGT , Costin_ct , Jonivip , live4racing , RamboX , alexzbf , danmincea , ADU , CT-11-LYV !!!
PS. daca am omis pe careva imi cer scuzeLast edited by SUPERCAR; 12 October 2007, 00:28.
Comment
-
Originally posted by sonykelliviu ce film e ma?erau 2fufe la mc si ii zice una lu alta who`s the beach now? si incep sa rada ca toantele una de alta)))
oricum imi suna cunoscut dar din ce film e???
ba tu esti homosexual din nastere jur ! ))) filmu e The new guyhttp://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
Originally posted by Beleauaa si app apv`ule ... am auzit ca le ai cu barile ... cand te vad sa discutam .. oricum as vrea bari da nu acum pentru ca stau prost cu valuta intr`o luna doua daca e .
Comment
-
Originally posted by DyZar fi o smecherie sa facem o filmare mica sa moara loganistii din tara ) ... numai sa ajung si eu ca mash impusca mugur, memo ce mai face ?:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
Originally posted by SUPERCARIntalnire LoganClub Constanta in data de 14 Octombrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 17,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. Hellman (dar nu e sigur)
2. sonykel
3. Beleaua
4. GXG
5. Christnacht
6. FLORYN
7. CT-87-VFM
8. CT-07-APV
9. CT-88-VMG
10. DyZ
11. memo
12. miTzaH
13. eu
asteptam confirmarea celor de aici CT-17-VGT , Costin_ct , Jonivip , live4racing , RamboX , alexzbf , danmincea , ADU , CT-11-LYV !!!
PS. daca am omis pe careva imi cer scuze
Ne vedem Duminica !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment