Originally posted by crististreulea
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by crististreuleava dau eu un loc de adunare, ce ziceti de circuitul de la sinnicolau judetul timis? nu vine politia, nu face nimeni reclamatie, nu e nevoie de ulei :dIn tara momentan.
Comment
-
Originally posted by crististreuleava dau eu un loc de adunare, ce ziceti de circuitul de la sinnicolau judetul timis? nu vine politia, nu face nimeni reclamatie, nu e nevoie de ulei :d
Comment
-
Bai daca aveti chef de nebunii o putem face cat se poate de legal. Trebuie sa ne interesam de un patron ceva care are o parcare privata cat mai mare posibila ( bila , metro , carrefour .. real .. ) si acolo ne putem face de cap cat ne tzine benzina/cauciucu si nu are ce sa ne faca politia.
Comment
-
Originally posted by miTzaHBai daca aveti chef de nebunii o putem face cat se poate de legal. Trebuie sa ne interesam de un patron ceva care are o parcare privata cat mai mare posibila ( bila , metro , carrefour .. real .. ) si acolo ne putem face de cap cat ne tzine benzina/cauciucu si nu are ce sa ne faca politia.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARda ce mah prin mamaia nu avem loc... 3 benzi si ambele sensuri...toata chestia e sa nu fie nici unul in zona in timpul ala
Comment
-
hmm interesanta idee nu-i nici departe e zii libera... pai fa un topic si dezbatem ideea si vedem din ct cine vine si din celelalte orase...
eu nu ma arunc in discuti ptr ca n-am motorizare vechea dacie nu ma tine pana la brasov dar eventula poate ma ia vreun constantean...
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelhmm interesanta idee nu-i nici departe e zii libera... pai fa un topic si dezbatem ideea si vedem din ct cine vine si din celelalte orase...
eu nu ma arunc in discuti ptr ca n-am motorizare vechea dacie nu ma tine pana la brasov dar eventula poate ma ia vreun constantean..."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by Costin_ctsuna tentant, dar e mult prea departe de noi...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by sonykelsa nu exageram totusi... ca e mareom si cu sorin sunt buni nu gluma
Comment
Comment