da dar nu toti posesori de logan sunt loganisti si nu sunt pasionati de masina lor
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu conteaza ce grup au cei din Bucuresti. In loc sa ne bucuram ca se misca treaba si acolo la fel ca si aici, incepem sa o luam ca pe o competitie? Eu m-as bucura sa pot enumera cel putin 5 orase din Romania in care posesori de Logan (implicit si useri in forum), se intalnesc la fel ca si noi , adica 1 data pe saptamana si in numar mare,
Baieti se pare ca Duminica va fi frumusica vremea , dar mai pe seara este posibil sa ploua , daca ma simt bine si nu ma omoara tusea asta, promit ca vin si eu .
Mai eu am inceput sa intru cam rar pe forum, si imi cer scuze, dar vin f. obosit de la munca si credeti-ma ca nu mai pot sta in fata calculatorului. Dar cam 1 data la 2 zile , verific ce ati mai scris pe aici.
Va salut pe toti, cu stima , FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
bai super care sa-mi aduci cartile de instructiuni de la masina...
si asa nu mai am ce citi am citit toate cutiile de dero instructiunile de la mobil...
sa-mi aduci sa mai citesc si eu sa ma cultaralizez pe unde mai pui ca e si funny rau cartea aia
sigpic
Comment
-
Nu cred ca pot veni azi (duminica) . Doar ce am venit de la tzara si sunt prea obosit.
Comment
Comment