eu optez pt 4...ca mai facem ceva poze...un filmuletz ceva ca vin pregatit...:P
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bun duminica la ora 4 ca deja mi-e dor de voi... si dupa ce se lasa frigu se face intuneric ne retragem in portofino daca va convine sau in alta parte ca sa nu mai stam ca sado masichistii in frig vant si intuneric. D
Ia sa facem lista cu prezenta
1.Sonykel
2.urmatoru
sigpic
Comment
-
imi pare foarta rau nu va promit ca pot ajunge la ora 4 duminica .. eu lucrez daca am clienti .. intarzii ajung pe la 5 - 5 juma .. daca nu am cu cea mai mare placere la 4 sunt acolo dar nu va pot promite nimic .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
pai da deja facem din nou ca ne e dor de tine... ia scoate limba la mine... baga smylu ala de ma baga in boala...
hai mai voinicilor continuati lista deci
1.Sonykel
2.urmatoru
care mai imi strica lista data viitoare imi plateste consumatia la portofinoD
sigpic
Comment
-
Am si eu o rugaminte,fontul de la semnatura sa fie ca scrisul normal,il puteti pune in rosu sau ce culoare o fi ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ce dor mi-e de voi de abia astept duminica sa vin si eu ca prea am tras chiulu ( motivat ).Numai bine la toata lumeaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment