sper sa fim mai multi ca prima oara cu fiecare intalnire sa fim mai multi
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by gxgAsteptam sa ajunga crististreulea in timisoara ca sa intram in posesia pozelor
@alexzbf: sigur te vor primi la fiecare intilnire, deci dute
@DyZ: ai haaa! ne intreceti ca membrii la intilnire )
@dancris2628: bine ai venit pe forum! trebuia sa las toate stickerele ramase la constanta
moama citi v-ati adunat in saptamina in care n-am fost acasa ). bravo voua!! asa multi sinteti ca nu mai stiu care e nou sau care e vechi pe forum
e 18:25 amu, mor de curiozitate sa vad cum a iesit a doua intilnire la constanta!
si ca poze... una cu cei prezenti si masinile lor si din pacate n-am facut o poza si cu intirziatul nostru
o sa vina si filmarile, dar mai dureaza putin cu ele. am de editat 5 casete. dar o sa vina curind, sperDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@crististreulea: Referitor la autocolant nu e nici o problema ca mi le-am montat eu acasa.Oricum bine ca am luat 2 seturi ca din pacate am stricat un stiker"logan" cand l-am lipit. Stikerul cu "www.loganclub.ro" e acum la ZBF, care incearca sa-si faca si cu "logan club" dupa standardul propus de tine.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Poze de la intalnirea Nr.2 de azi 26-August-2007 cu membri noi fata de prima intalnire din parcul Tabacariei ...Attached Files- Logan Intalnire II 008.jpg (418.6 KB, 78 views)
- Logan Intalnire II 012.jpg (463.4 KB, 53 views)
- Logan Intalnire II 009.jpg (459.7 KB, 58 views)
- Logan Intalnire II 007.jpg (404.6 KB, 50 views)
- Logan Intalnire II 013.jpg (474.3 KB, 43 views)
- Logan Intalnire II 014.jpg (462.1 KB, 43 views)
- Logan Intalnire II 015.jpg (488.4 KB, 36 views)
- Logan Intalnire II 017.jpg (468.6 KB, 40 views)
- Logan Intalnire II 019.jpg (491.3 KB, 36 views)
- Logan Intalnire II 021.jpg (456.5 KB, 43 views)
- Logan Intalnire II 023.jpg (377.1 KB, 62 views)
Comment
-
Super...pentru primele doua intalniri
Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti!
Originally posted by gxg@crististreulea: Referitor la autocolant nu e nici o problema ca mi le-am montat eu acasa.Oricum bine ca am luat 2 seturi ca din pacate am stricat un stiker"logan" cand l-am lipit. Stikerul cu "www.loganclub.ro" e acum la ZBF, care incearca sa-si faca si cu "logan club" dupa standardul propus de tine.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment