Beleaua tu nu trebuie sa gasesti carne in frigider . Oricum astea de joi si de vineri si de .. sunt intalniri neoficiale, nu se contorizeaza prezenta. Aia de duminica e importanta.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ma nu merg la portofolio pentru ca stiu ce probleme am de sanatate .. si eu sunt genu de om care vad ceva si imi iau .. de asta zic .. intai sa ma operez si dupa aceea am sa merg cu voi si la portofolio nu`i problema ...Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
stiu sonykel ca nu`i de joaca dar am amanat pentru ca sambata trebuie sa ma duc undeva unde nu poate fi amanat ... si pentru mine prezenta este obligatorie pentru ca , candva omul la care trebuie sa ma duc a fost langa mine la necaz ...Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Hai Sonykel ce naiba.Stim ca glumesti, las ca te intalnim noi duminica ).Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Beleaua.. si eu sunt genu de om care vad ceva si imi iau .. de asta zic .. am sa merg cu voi si la portofolio nu`i problema ...
Mai dar cam multi sunteti abonati pe ultimul loc din parcare, ia hai sa facem o licitatie., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Intalnire LoganClub Constanta in data de 11 Noiembrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 16,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. supercar
2. gxg
3. CT-87-VFM
4. FLORYN
5. Sonykel
6. Beleaua
7. 30RDD
8. Costin_ct
9. DyZ
10. memo
11. miTzaH
12. Christnacht
13. andreasxts
14. unEL
15. zeze
16. hessuS
17. DeLuXeLast edited by SUPERCAR; 10 November 2007, 14:21.
Comment
Comment