sper sa vin si eu cu loganul
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cei care vin cu nevestele stau si se uita ) baieti imi pare rau, dar nu stiu daca ajung duminica la intalnire ca eu vineri plec la munte, si nici memo nu ajunge ca el merge cu mine. v-am pupat si aveti grija de voi peace:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
Va salut baieti! In ultimul timp cam rar mai am timp sa intru pe forum, sincer imi pare rau pt. treaba asta. Va zic asta ca sa nu se inteleaga ca evit sa vin la intalniri sau sa mai scriu cate ceva pe aici.
Din pacate nici la intalnirea asta nu pot veni, trebuie sa-mi botez finul.
@Nicusor - ai reusit sa-ti faci masinuta? Poate ne povestesti si noua cum ai rezolvat-o,ok?
Sa auzim de bine baieti !
Cu stima Flo., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Logan 1,4MPI
Si noi am veni dar ..........multi KM, asta este poate ne vedem la vara ca sigur din noi vor veni la mare
Comment
-
PLEC LA MUNTE ne vd acolo si daca nu plec montez suspensiahttp://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
Urmatoarea IntalnireSi-au anuntat prezenta urmatorii membri:
20.01.2008 ora 16:00 Aqua Magic :
1. 30RDD
2. Sonykel
3. CosTin87SIE
4. supercar
5. Emr3
6. online4h
7. alexZBF
8. DyZ
9. cristi(FTH)
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. Jonivip
2. hessus
3. Deluxe
4. ct-07-apv
5. Christnacht
6. leoion
7. ct11lyv
8. unEL
9. $3fu_Em@
10. Flavy
11. ct11lyv
12. Viktor
13. FLORYN
14. nicusor84
15. Hellman
16. live4racing
17. MihaiX82
Sper ca n-am omis pe nimeni...
Asteptam pe oricine veniti ca nu muscam...
Dupa orele 17 ne vom aduna La Scoica Land(Langa Hanul Piratilor inspre Navodari)
In functie de vreme propun si o plimbare in oras un fel de mini-parada a loganurilor...
Daca are altcineva o propunere ptr alta locatie unde sa bem un suc sunt deschis oricarei propuneri , doar sa avem loc toti si sa avem unde parca masinile...
Cine nu are masina sau nu poate veni cu masina sa zica ca se gasesc locurile... De exemplu Viktor ca stam in acelasi cartier zi daca vrei si te iau cu mine , si care mai sunteti...Last edited by SUPERCAR; 18 January 2008, 00:12.
Comment
-
salutare tuturor!!!!sper ca toti v-ati distrat de sarbatori asa bine cum m-am distrat si eu si sa avemparte de un an nou cu bucurii fi impliniri pe toate planurile.trecand la lucruri mai serioase...cine imi da si mie niste sfaturi cum sa schimb barile de la masina pe asigurarea cuiva ca am lovit masina si in fata si in spate si vreau bari noi).
cosmine sa ma treci sipe mine pe lista ca apar si eu duminica ca vreau sa va fac o propunere care cred ca merita discutata.....ciao all si ne vedem duminicaLast edited by SUPERCAR; 17 January 2008, 13:04.
Comment
-
Ca sa schimbi barile pe asigurare iti trebe facuta de la cei care iti fac bara.. aici cred ca doar cateva firme dau factura (Pilot). Intai iti trebuie o lista de preturi (ceva mai mici decat cele de la Dacia) pentru ai convinge sa iti dea tie banii si se face in regim propriu. Cam asa stiu eu ca se face
Comment
Comment