sincer imi pare rau ca nu am putut sa vin duminica trecuta... prima mea lipsa de la intalnire .. poate azi ajung dak vine zbf`u ... poate mergem si azi pe undeva mai altfel decat scoica.. sau .. cum credetzi... eu oricum nu am majina
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
inca o intalnire eu zic ca trebuie sa facem ceva neaparat sa gasim ceva de facut la intalnirile astea...sa mergem pe undeva sa ne plimbam,la un biliard,ping pong...etc.....la ceva.nu de alta dar devin plictisitoare...parerea mea...cine e de acord cu mine?
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Postinca o intalnire eu zic ca trebuie sa facem ceva neaparat sa gasim ceva de facut la intalnirile astea...sa mergem pe undeva sa ne plimbam,la un biliard,ping pong...etc.....la ceva.nu de alta dar devin plictisitoare...parerea mea...cine e de acord cu mine?
@SUPERCAR mersi de manometru
@SoNyKeL mersi de info cu anvelopeleFor Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
imi cer scuze ca nu am aparut ... am intarziat vreo 1h 30min la spalatorie ... fara voia mea... aglomeratie .. am ajuns tarziu .. din cate am inteles .. erati la scoica land ... am crezut ca merem undeva.. eram pregatit cu camera etc... dar.. s-a nimerit asa ...
Comment
Comment