If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Edi mai intru si eu pe net cand inghet de tot ca nu pot sta chair de la 8 dimineata pana la 12 seara afara ca totusi e destul de frig, mai iau si eu cate o pauza.
Edi mai intru si eu pe net cand inghet de tot ca nu pot sta chair de la 8 dimineata pana la 12 seara afara ca totusi e destul de frig, mai iau si eu cate o pauza.
Stiu .... times fly tic...tac...tic...tac
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Daca l-ati suparat pe sonyk,a plecat,el facea cat trei la greutate ,la reputatie cat 10,asa ca v-ati mai rarit fara el.
Se mai intampla ... dar cred ca trebuie sa lasam asta la aprecierea fiecaruia.
Si daca e sa ma gandesc eu bine .... "ce nu te omoara te face mai puternic".
Si cel putin unii au puterea sa treaca peste si nu stau in spatele unui monitor.
Poate o sa te cunoastem si noi si o sa avem ocazia sa discutam ca niste barbati, iubitori de masini cu pareri si opinii.
Hmm hai sa incheiem subiectu cu ce sa intamplat ultima oara... ca altfel se lasa cu sters de posturi... deci... gluma e gluma dar uni au dato in glume fara ``delikat`` asa ca so lasam cum a cazut... stiati foarte bine ca tin la orice glume si mistouri doar ca la capitolu masina sunt mai sensibil... si wekendu asta nu am venit , deoarece am implinit frumoasa varsta 21 de ani si mi-am luat un mic ``concediu``... nici wekendu asta nu stiu daca vin ptr ca am niste treaba... si oricum nu sunt eu crema logan club , suntem toti crema... suntem ca o shaworma unui carnea , unui cartofu , unui varza , altu e maioneza , altu e ketcup altu e lipia...
Sal'tare baieti...Eddy am un prieten care vrea leduri in bord...spune un pret si cand poti..daca poti...
Da-mi un sms sau tel si spune-mi ce culoare vrea ...
@sonikel ... mai pufi, ti se pare tie ca nu am fost destul de elegant sau s-a taiat maioneza si nu stiam eu ... ce`ti mai place shaormaaaaaa !!!
Si dupa cum stii eu la momentul cand am pus postul stiam de eveniment si adevaratele motive.
Stau si dau pagini inapoi sa vad care a fost motivul supararii lui sonik. cam pe la ce pagina sa dau ?Ca eu nu gasesc nimic.sau poate trebuia sa vin la intalnire sa vad...Hmmm.Oricum nuj cum ati reusit sa il suparati pe EL,ca eu il stiam baiat care tine la glume,orice fel de glume.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment