Originally posted by CT08GNT
View Post
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut!mi-a comandat un kit reparatie butuc yala penntru un Volkswagen Bora(comanda gresita) deoarece nu a specificat maner sofer sau yala portbagaj ,vroia pt reparatie butuc yala portbagaj.Am retrimis comanda pt reparatie yala portbagaj cu intelegerea trimitere inapoi kit reparatie yala maner sofer .Cu mentiunea din partea lui sa fim seriosi si asa mai departe.Promisiuni desarte pana a primit piesa livrata URGENT .nu am mai primit deloc produs inapoi ,a mintit ca a trimis l-am sunat de cateva ori a confirmat trimiterea dar ca cica dureaza,am cerut copie aviz si de atunci nu mai a cooperat neavand ce sa imi arate,a trecut ceva timp si l-am contactat astazi mi-a inchis telefon,este un escroc ,oricum pregatesc o plangere la ipj constanta oricum recuperez bani si nu am sa ajung la intelegere cu el pt inaintare dosar ca invatatura de minte.am mai patit dar persoana a platit daune tot tot.deplasare la arad platit cheltuieli transport plus prejudiciu tot pt o inselaciune.pe asta l-am avertizat dar face vrajala o sa il fac sa vb singur pe poteca la ipj.Hai numai bine cu respect!!!Last edited by David Paul; 21 August 2012, 11:53.Life Is A Mistery!
VW Touareg 3.2 V6 4x4 automatic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Va salut domnilor,
Sunt din Ploiesti, dar de ceva vreme lucrez in Petromidia. Sunt cazat in Constanta, pe langa Delfinariu. Mi-ar placea sa vin si eu la intalnirile voastre, doar ca nu cunosc foarte bine orasul si nu stiu unde se tin.
Stima
Comment
Comment