If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ar fii ideal maine sa avem si eventul pe facebook poate vad si alti "loganisti" sau invitam noi ,si un grup in cazul in care ne strangem mai multi.
Nu ar strica o intalnire saptamanala sa mai schimbam niste idei.
(E doar o idee)
Geo pai ar fi frumos sa ne reintregim iar Mi-ar face mare placere sa fim iar cu totii, am petrecut cu totii si clipe frumoase, imi aduc aminte cu drag.
Andy cu mare placere
Sincer sa fiu, mi-e dor de vremurile acelea din 2007-2008
Am impresia ca trebuie sa te invit..lasa.mi pm cu numele de pe fb sa iti dau o invitatie si dupa daca ai pe cine poti sa inviti si tu.
Poate reusim sa ne strangem mai multicei.
Np Christnacht !
De Duminica se anunta vreme cat de cat frumoasa, maine va fi aproximativ ca si astazi.
La carciuma e fum mult, aer curat si o cafea de la dozator si cu masinuta in fata pentru o priveliste
e ce trebuie ))))))
[QUOTE=Christnacht;1706117]De Duminica se anunta vreme cat de cat frumoasa, maine va fi aproximativ ca si astazi.
La carciuma e fum mult, aer curat si o cafea de la dozator si cu masinuta in fata pentru o priveliste
e ce trebuie ))))))
Astia 5,6 cati suntem ar fi trebuit sa ne intalnim sa ne cunoastem si noi.Pe parcurs poate ne strangem mai multi.
Am inceput intalnirile la Cora in 3 insi cand a dat frigul (decembrie) iar saptamana trecuta am fost 40. E greu la inceput, insa lumea vine incet incet, daca se simt bine.
[QUOTE=Daniel Andrei;1706180]Nu puteam refuza invitatia unui prieten pe care il stiu doar din trafic si sa scap acum oportunitatea de a ne cunoaste si live.
Last edited by Daniel Andrei; 5 March 2016, 01:02.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment