If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intalnire regionala la brasov pe data de 01.03.2009
va asteptam cati mai multi si cu cat mai multe masini.
Intalnirea va avea loc la ora 10 si va tine pana la ora 17.
Cititi threadul intalniri nationale si treceti-va pe lista cei care veniti sigur.
Multumesc .
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
o intalnire frumoasa cu bune si rele(vremea si pizza de la scoica)
prezenta.
1.cromatic
2.apv
3.leo
4.zgribulici
5.andy
6.gabi
7.cristi
8.beciacustic
9.sonykel
10.pigoo
a fost frumos intr-adevar
macar am ajuns acasa....a cedat si stergatoarea stanga....nu mai vedeam nimic deja cand am ajuns la bariere )
sa o ia naiba de rabla....
oricum a fost frumos
asteptam poze
Last edited by cristitranca; 25 January 2009, 21:17.
Reason: uitat cva
Don foto, nu ti supara pi mini ca nu ti-am zis ca's acasa , am si ieu multi pi cap acus , si's stresat rau di tot .
Mai baieti dar ati fost ceva stransi pe la intalnire, bravo la voi ! Hai ca Duminica viitoare vin si eu , Pana atunci succes pe la examene, si o saptamana buna .
Salutarre baieti. MI-am facut si eu cont pe logan club. Am mai venit la intalniri pana acum dar nu aveam cont si nici nu aveam logan momentan.... Astept sa imi vina loganul si cu ocazia asta mi-am facut contul. BeciAcustic Numai Bine!
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
userul meu este o porecla. Beci de la Beciu... numele de familie(nu radeti) si acustic mi s-a zis deoarece ma ocup de boxe statii lumini disco etc.... si a rezultat BeciAcustic. Multumiti? Duminica vin si eu la intalnire dar fara masina probabil la urmatoarea intalnire voi avea masina.... dar gasesc eu cu ce sa vin Numai Bine! Apropo... amuzant Sonykel )
Last edited by BeciAcustic; 29 January 2009, 13:46.
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
baieti va rog sa ma scuzati ca in ultimile saptamani nu prea am activa....probleme
si acum mau chemat de urgenta sa plec in voiaj,da pentru 5 saptamani
vin eu acasa si o sa vin la intalniri
va salut pe toti si sa ne vedem sanatosi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment