If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
S-a schimbat programul la mine deci o sa apar si eu azi 16:00 ne vedem acolo
Am uitat sa va rog ceva. Cine are o lista cu accesoriile dacia sa imi aduca si mie sa o trag la xerox ceva sa ma uit cam ce as putea pune pe masina....cine are poate ma ajuta. Ms
Last edited by BeciAcustic; 8 March 2009, 14:50.
Reason: Automerged Doublepost
Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Nu nea Bogdane , treaba cu Seatul a murit inca din fasa.
Eu eram curios ce sa intamplat azi , ca este deja a2a absenta la rand si sper sa nu se mai repete.
Nu va speriati ... nu s-a intamplat nimic si nici seat nu ne-am luat ) dar acum am ajuns acasa.
Intalnirea a fost foarte tare....distractiva, captivant....cu sufletul la gura ;) foarte exotica si romantica pe plaja ))
PLV nota 10 pentru faza cu fetele ) .... prietenii stiu de ce ) pacat ca nu aveam telefonul la indemana sa te filmez
Pufy sa ne traiesti multumim de suculet si vorba ospatarei: Sa cresti mare (ce tampita, si cel mai prost compliment)
Cu toate cele spuse intalnirea ok de nota 10. Ne vedem data viitoare.
P.S. cine ma poate ajuta cu lista aia de accesorii si preturi de la dacia. sa mi-o trimita pe PM in format electronic scanata ceva.... Multumesc Mult. Numai Bine!
P.S.2 - Uitasem de poze...2 poze si un filmulet scuzati calitatea de telefon....sa puna pozele cei care au facut cu aparate adevarate
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
frumoasa intalnirea de azi , ar fi frumos sa mai merem pe plaja si duminica ailalta... dar sa plecam tot asa devreme de la aqua adica pe la 16:30...
cat despre ospatarita isi permite anumite glume cu mine dar oricum e tuta rau
cineva sa posteze poza din decolteu ei...
cine a pozat costas nu??????/
frumosa intalnirea si multa lume,acum 2 luni....eram 4 masini acum a dat caldura au iesit toti si asa ma bucura sa ne intalnim si duminica viitoare poate facem un gratar cu niste mici ceva scurt asa ce ziceti?
bft si numa'bine
putem sa facem grataru pe plaja... ia sa va vad cine se arata interesat de idee... cine aduce grataru? si daca e ne intalnim joi seara sau vineri si strangem banii si sambata seara daca e facem piata
SALUTARE TUTUROR , si va multumesc pentru urarile de sanatate. Azi am iesit din spital, si duminica voi veni si eu negresit, ca am zacut destul cu gripa asta nenorocita. Vad ca intalnirile la care am lipsit motivat au fost super beton, sper sa fie toate asa de acum in colo. Numai bine tuturor si aveti grija la cum va imbracati ca virusul asta de gripa face ravagii prin Constanta, azi noapte au fost 6 internari pe sectia mea. Multa sanatate tuturor.
frumoasa intalnirea de azi , ar fi frumos sa mai merem pe plaja si duminica ailalta... dar sa plecam tot asa devreme de la aqua adica pe la 16:30...
cat despre ospatarita isi permite anumite glume cu mine dar oricum e tuta rau
cineva sa posteze poza din decolteu ei...
cine a pozat costas nu??????/
Deci vrei poza cu decolteul fetei??? Bine, dar o sa o postez marita.
In momente ca aste imi doresc o camera profesionala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment