Fratilor "regizorul" a zis destul de clar ca mai are mult de lucrat pana va iesi un produs final la filmuletul de prezentare LC C-ta . Iar in legatura cu restaurantul ala, meniul ala este personalizat de catre cei cu motoarele, si a zis ca va face unul personalizat si pt. noi . Preturile sunt deja cu reducere , fata de meniul normal , si eu zic sa sunt convenabile . Poate ne strangem cativa intr-o seara si facem o vizita , sa vedeti despre ce-i vorba. Este si aproape de Aqua , unde ne intalnim noi (pentru nu stiu cata vreme inca).
Sony , ai incurcat-o cu Andreea13 , ) . parca vad cum se transforma in sora 13 si ti-o iei.
In alta ordine de idei , a fost super azi , mai ales ca am ramas cativa pana pe la ora 21 in parcarea la Aqua , si am barfulit de toate cele .
Sony , ai incurcat-o cu Andreea13 , ) . parca vad cum se transforma in sora 13 si ti-o iei.
In alta ordine de idei , a fost super azi , mai ales ca am ramas cativa pana pe la ora 21 in parcarea la Aqua , si am barfulit de toate cele .
Comment