If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lasa ma, ca asa cu spatii libere si oameni trecuti de 2 ori facem lista sa para mai lunga (ca la alegeri)
PS: omu e la munca si bat pariu ca nici n-a citit lista, doar s-a trecut
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
salutari dragii mosului......ce mai faceti voi ???m-am gandit eu foarte serios si am ajuns la concluzia ca nu am mai fost la o intalnire a clubului de vreo........................................luni si m-am decis sa apar si eu duminica sa va mai vad,fac cunostinta cu noii membrii,etc.let my know pe unde se mai tin intalnirile sa nu consum motorina aiurea cautandu-va.see yaa
ZBUF FFFFFFFFFF - long time no see! Vii cu loganul, da?
Duminica la 18.00, la Campus te asteptam.
Petroman, de asemenea!
ia uite maaaaa , avem si co-organizator daia se trece de 2ori in lista o data ca mebru , a doua oara ca co-organizator
deci duminica asta pastrati 2locuri acolo pe dreapta la umbra ptr mine si petroman sa ne insiram autobuzele...
1.Sonykel
2.Andy
3.Andrushk
4.Pigoo
5.petroman
6.loganu
7.andrushk
8.zbf de navodari
9.supercar
10.zbf de dacia club
11.
12.
13.
cine mai vine?
Cristnacht , Mihaita 74 veniti sa va dau legitimatiile...
Leo , sesayd , bobo veniti sa va dau snururile...
Restu veniti sa platiti taxa pe luna august care si cum puteti cand puteti...
PS. cine aduce suc?
Da foarte frumos azi...deci ia nu va mai luati de jepeleu ca va ia mama lu butelie .. ok...ca nu deasta venim la intalniri sa vb de el nu sa facem misto
Paduche preia comanda...apoi capusha editeza greselile de almanahe a lu paduche
Cateva poze de azi...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment