If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut Logan Club Constanta. Observ ca in fiecare duminica la ora 16.00 va intalniti. Mi-ar placea sa ajung si eu in 9 august pentru ca sunt la mare si nu mi-ar strica sa va cunosc. As fi chiar bucuros. Daca se tine intalnirea astept detalii si o adresa exacta sa o pot baga in gps ) ca altfel sunt mort. Merci mult!
sefu da ne intalnim la ora 18... dar nu stiu adresa exacta ptr gps? cand pleci? dami numaru tau pe pm , si o sati dau un sms cu coordonate gps , adresa etc...
jeorjel daia nici nu public prezentele fiecarui user ptr ca ar iesi discutii , de exemplu tu esti navigator cand esti in ro nu ratezi nimic , sau na gaby e unu dintre cel mai nou membru dar are prezente cat nu au unii care vin de la prima intalnire si tot asa...
deci numarul intalnirilor ma interesa
frumos la antalnirea de la constanta pacat ca nu am putut sta mai mult si rog fotograful sa puna si la noi pe saitul de braila cateva poze de duminica sa vada si colegii mei unde am fost ca nu leam spus nimic multumesc
ziceti baieti, o facem calumea, mergem la plaja, cum se vorbise acu` 2 duminici? cu o plaja asa toata lumea, sa ne balacim, sa ne jucam cu pufi=pluta, perna....un mic fotbal pe plaja?
"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment