super interesanta pestera ....cat timp ati mai stat acolo dupa ce am plecat noi ???
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ct-07-apvMai pun niste poze din pestera ca v-am promis. Pozele arata cat era de ingust locul pe unde am trecut. Ne-am adancit in pestera vreo 20 de metri numai pe drum ca cel din poze.
Comment
-
Cred ca vreo 20 de metri am mai mers pe acolo si de stat am mai stat vreo ora dupa ce a-ti plecat.
@sonykel daca te chinuiai putin intrai si tu dar doar un metru 2 maxim pai eu abia am trecut in unele locuri ca ramasesem intepenit
Ne vedem duminica
PS Cine a vazut ce s-a intamplat in Bulgaria zilele astea? Si ziceati ca va mint eu...
Comment
-
Originally posted by Cata_65PS Cine a vazut ce s-a intamplat in Bulgaria zilele astea? Si ziceati ca va mint eu...
..asteptam replica asta..... ....dar oare chiar asa o fi fost....
io am vazut asta e .. se mai intampla. ..hotie la drumu mare. . daca e foameate .. ai sa vezi si prin romania asa ceva in viitorul apropiat sa speram ca nuhttp://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
Originally posted by Cata_65PS Cine a vazut ce s-a intamplat in Bulgaria zilele astea? Si ziceati ca va mint eu...
..asteptam replica asta..... ....dar oare chiar asa o fi fost....
cred ca nici americani nu au ajuns pe luna...
saddam e viu...
sigpic
Comment
Comment