eu o sa vin de la 5:30 ca sa fiu sigur ca ajung primul )
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Jonivip@sonykel ia-ti siopunga de seminte sa nu te plictisesti pana cand apar toti )
pS. off topic
RADAR FIX PE MIRCEA LA POMPIERI CU FATZA SPRE BDUL MAMAIA SI INCA UNU LA POLITIA JUDETZEANA PE MAMAIA IA TOT CE TRECE SPRE DELFINARIU !!!! SUNT 2 DACII BERLINE BLEUMARIN CU NR MAI....!!!!! CU APARAT TIP POLAROID SI CU RAZA MICA DE ACTIUNE 20 M ca sa nu le ia detectorul !!! da mai departe sa stie toata lumea sa nu le iasa faza!!!!!!!!
sigpic
Comment
-
Baieti, cred ca in seara asta nu pot veni, pt. ca azi fac si eu 7 ani de la casatorie, si nu vreau sa-mi parasesc fetita+kinderul meu, . Dar ne vom vedea la alta intalnire, ok?
Distractie placuta, si sa auzim numai de bine !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Doamne ce nebun baieti eu intarzii vreo 20 de minute sa zic .. adika as fi acolo pe la 6 si juma ca trebuie sa trag o fuga pana in corbu daca e va gasesc tot acolo adika sper daca nu ... vad eu ce fac .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by FLORYNBaieti, cred ca in seara asta nu pot veni, pt. ca azi fac si eu 7 ani de la casatorie, si nu vreau sa-mi parasesc fetita+kinderul meu, . Dar ne vom vedea la alta intalnire, ok?
Distractie placuta, si sa auzim numai de bine !
Comment
-
@supercar lasa-l man nu mai insista are super motiv ...doar nu o sa-si neglijeze familia pentru loganclub ...
@FLo distractie placuta diseara si iti urez in continuare casatorie placuta si sa te bucuri de kinder-ul tau si de nevasta ...
PS:sunt familist convins si astfel de momente sunt memorabile mai ales daca sti sa ti le faci memorabile ...inca odata FLOryneE distractie placuta ...
Comment
-
Originally posted by FLORYNBaieti va multumesc mult pt. urarile de bine, si sper sa-mi intelegeti lipsa,:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
prea belea intalnirea ... bravo nota 10 + pentru idee .. baietzasi super de treaba .. masini prea belea .. prea frumos sper sa ne vedem de acum inainte ( desigur daca ma mai primitzi ) si sa auzim numa de bine . Tzineti`o tot asa si apropo astept sticker`ul cu logan club . . si filmuletzu desigur ) .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment