acel stiker cu X se amplaseaza pe luneta si se mai capata 15Cp am fost si eu la intalnire da la sfarsit
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
baaaaaa ce dq aveti mahttp://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
id mess liviu_stilist
Comment
-
liviule te astept pe acolo fratika sa ne intalnim si noi intr`un final ca pe mess vorbim de masini de ceva timp .. chiar vreau sa`ti vad masina cum arata in realitate . si astept stickerele .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Beleaualiviule te astept pe acolo fratika sa ne intalnim si noi intr`un final ca pe mess vorbim de masini de ceva timp .. chiar vreau sa`ti vad masina cum arata in realitate . si astept stickerele .
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelacel stiker cu X se amplaseaza pe luneta si se mai capata 15Cp am fost si eu la intalnire da la sfarsit:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
Hellman frate eu ma multumesc cu ce am .. eu nu`s cu masinile cai putere etc .. mie`mi place sa o am frumoasa .. tunning da de cand ma tot chinui al drq logan ca de cate ori strang bani sa ii cumpar bara fata spate sau altceva referitor la tunning de atatea ori a intrat un bou in mine de atatea ori mi-a cedat o piesa de pe masina de atatea ori am ramas in drumuri cu ea ) . vad ca de 2 sapt masina nu`mi mai face probleme intr`un final sper sa o aranjez si eu ...Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment