Originally posted by ct11lyv
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ct-87-vfmd data asta te las pe u mah sa aduci fomeile....sa vedem c aduci.... )
e bine in melodia aia o sa afli ce femei iti aduce liviu
sigpic
Comment
-
Intalnire LoganClub Constanta in data de 14 Octombrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 17,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
1. Hellman (dar nu e sigur)
2. sonykel
3. Beleaua ( vine obligat si el)
4. GXG (vine sigur)
5. Christnacht (vine sigur)
6. FLORYN (obligat trebuie sa vina)
7. CT-87-VFM
8. CT-07-APV
9. CT-88-VMG
asteptam confirmarea celor de aici CT-17-VGT , Costin_ct , memo , DyZ , Jonivip , live4racing , miTzaH , RamboX , alexzbf , danmincea , ADU , CT-11-LYV(daca nu vii nici acum esti ... ) !!!
PS. daca am omis pe careva imi cer scuzeLast edited by SUPERCAR; 9 October 2007, 22:43.
Comment
-
Originally posted by sonykelvfm-ule iti aduci aminte melodia aia dau la pompa o cantau aia de la Plus2...
e bine in melodia aia o sa afli ce femei iti aduce liviu:quiet_trans: cause' i'm coming :sofer1:
proud member of Xtreme Club Emotion Constanta
Comment
-
bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaAttached Files1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
deci dragi moderatori sa va explic cuvantul coaie din postul lui hellman
el nu se referea la organele genitale , doooamne fereste nici pe departe el nu-si alinta tovarasi asa...
el are un prieten care tot timpu umbla cu o oaie dupa el... si noi ii spunem omu cu o oaie sau prescurtat coaie...
deci e de vina pretenul lu hellman ``coaie``
PS. un prieten are status acum la mess: Ghinionul meu e ca n-am noroc...
sigpic
Comment
-
deci dragul si stimatul meu coleg de breasla de munca de pasiune de hobby de aventura si de multe altele .... cand am zis " coaie" m'am referit la omul cu oaie care era in dreapta la me in masina knd aceasta a derapat, piedut aderenta, driftuit necontrolat , pe suprafata umeda, alunecoasa, lucie si s'a imbrop in pamant, tarana.
si cum ai ajuns ma u sa ai 570 de posturi ?1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Baieti , am cam lipsit de pe forum in ultima vreme, si mi-a luat ceva sa citesc ce ati mai scris pe aici ! Hellman a fost foarte activ,
Originally posted by gxgmda, cam ai dreptate, teoria ca teoria, dar practica ne omoara (masinile )
Ma anunt si eu cu prezenta Duminica viitoare ! Pana atunci toate cele bune.
Cu stima, FLO>, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment