If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vineri seara dupa 19:00 ne strangem la aqua sa adunam banii de gratar , cine nu poate venii sa dea SMS sa ma sune si pun eu bani sau vedem cum facem.
Loganule NU da SMS ca NU este nevoie.
Grataru ramane stabilit pentru Sambata asta undeva in jurul orei 16. vedem cum facem unde ne adunam , oricum nu cred ca este cineva care sa nu stie cum sa ajunga la mine la ``castelu-pufos``
PS. Nu veniti cu caini , pisici si alte necuvantatoare dupa voi. Am eu destule...
Si ne vedem si duminica cum e clasic de la 18 tot la aqua.
deci cum am zis grataru se face sambata... veniti in seara asta sa aduceti banii
cam tarziu, da tre sa ma retrag si eu...a aparut un examen important luni si am de invatat imi cer scuze daca am incurcat in vreun fel...distractie placuta
as avea o propunere sa facem o iesire pe plajica la o sedinta foto ( vezi ultimele poze ) .. ma pricep ai ? mushu , laur , cata cum era ma .. mai la stanga am zis...baaa langa oglinda am zis
Foarte frumos ieri ! pacat ca nu mi-am luat scula cu mine sa fac eu poze a la` loganu ..
Bineee nenea fotografule... da mai bine daca nu te-ai lauda asa mult si ai lasa pe altcineva sa iti laude "opera". Da intradevar sunt poze frumoase... dar mai ai de invatat ).
Pufii ar fi frumos sa ne intalnim pe plaja... adica sa intram cu masinile pe nisip, nu azi - era o idee... (spre Navodari sunt cateva intrari...), poate cand se va incalzii si apa - ce bine ar fii...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment