Salut. Pe data de 13 mai 2014 din zona Kaufland mi s-a furat bicicleta. Am obtinut inregistrarile video cu momentul in care o fura. Am rugamintea la voi sa vizionati filmarea si sa ma ajutati si cu cea mai mica informatie. Va multumesc.
Furt Bicicleta. Il Recunoasteti?
Collapse
X
-
Am fost si la politie dar nu prea cred ca rezolva ei cv. Totul s-a intamplat la intersectia de la Kaufland. Pe partea cealalta de Kaufland chiar la semafor. Bicicleta am lasat-o la intrare la pariuri sportive. Eu o vedeam din magazin dar m-a urmarit cand nu am fost atent. Bicicleta asta are o valoare sentimentala mare si ma ajuta sa fac miscare. Mai am 4 ani de platit rate la ea. Astept si cel mai mic ajutor de la voi.
Comment
-
@ CataFOF / lăsai*
Sper să o recuperezi, deşi prin poliţie mă îndoiesc. Fratele meu a avut-o furată din curte, şi postul de poliţie e practic peste drum, degeaba.
Again, cum să faci frate o rată la o bicicletă, şi mai ai "încă" 4 ani de rate?
Comment
-
Hotul ala avea rucsacul plin, incearca sa obtii inregistrari de la Kaufland poate a fost pe acolo. Nu i se vede fata de sapca.
Daca a platit omul cu bonuri de masa si a fost filmat a pus-o.Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
A fost alegerea mea. Daca aveti bunavointa sa va uitati pe filmare in speranta ca poate il recunoaste cineva va multumesc pentru intentie. Dar va rog sa va abtineti in legatura cu ratele. Stiu si eu. Nu trebuie sa mi spuna.
Am observat si eu ca are rucsacul plin. Ma gandeam ca are ceva de schimb sa nu fie recunoscut usor. Poate sa mai fie vreun navetist plecat de dimineata la munca ca avea geaca groasa.... sunt atatea posibilitati.
Comment
Comment