meniul special pentru captain cook, cu sigla logan club constanta, meniu care sa fie numai al clubului, cum il au si ceilalti
Promovare Logan Club
Collapse
X
-
o idee ar fii sa il suspendam undeva pe un bloc, la un balcon ceva, care ar avea vedere la strada, este si mai economic(plata la proprietar), gen cum erau inainte, cu publicitate la rompetrol, samsung"Toate fetele sa fie SuS pe Porc. SuS pe Porc,
Sa le vad la toate suncile cum Sar, cum Sar..
Comment
-
la baner ii punem picioare, il tine pufy in portbagaj, ca are unde, (fara suparare), sau altcineva care vine des, cand pleaca respctivul, il da mai departe.
duminica il punem la campus, cand mergem la gratar, il punem acolo, mergem la plaje, il folosim pe post de umbrela, etc; unde ne strangem, il afisam!
la asta m-am referit cand am spus "sa-l vada tot poporul"
nu il agatam de bloc: multi vad, putin cunosc
Comment
-
gata domne sa terminat cu misteru cu banner , v-am zis ca trebuie rabdare si ca va fi o surpriza , dar voi batman batman... si contrat sumelor vehiculate , am facut banner la 2mx1m full color 100Ron cu tot cu capse si intariturie aferente...
bannerul e putin mai special , deoarece scrisul acela cu ``100intalniri...`` e detasabili si-l putem schimba in functie de situatie si eveniment...
sigpic
Comment
-
S-a scos scrisul pentru ca sa nu se decoloreze vopseaua. Trebuie un pic sters de lipiciul ramas de la colant si e oksigpic
Comment
-
Un sticker il primesti daca vii la intalniri.
Duminica, ora 16.00, Aqua Magic - zona teatrul de vara. Te asteptam si vorbim legat de stickere.sigpic
Comment
Comment