CONSTANTA!!! Intalniri in trafic... CONSTANTA!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai cu hartiuta nu faci decat un singur lucru. Cel mai bine este sa abordezi driverul, si sa-l inviti la intalnire si la taclale pe forum. Cel putin eu asa am facut tot timpul, si daca am fost refuzat din start , asta a fost , dar poate este interesat omu , cine stie.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

pai da mai florine il abordam si dupaia ii dam si hartiuta... eu mi-am personalizat flyerele mi-am scris si numaru de mobil special ptr fomei... D

sigpic

Comment

intradevar....esti sexsimbolul clubului..... ....dar ramai preferatul nostru.....
        JUST ME.....30-rdd......

Comment

CT-64-PLV in seara asta pe la ora 21:40 de la gara nu ai auzit nici o toba sport? Numarul APV nu iti zice nimic dar nu pe logan?

Comment

m`am intalnit iara cu rdd ... el pleca la intalnire eu plecam de la intalnire pentru ca aveam treaba
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Am vazut APV-u break, dar la volan era o femeie . Il lasam pe varmiu la gara. Am vrut sa te salut dar nu stiam daca esti in masina
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Era maicamea si eu eram in spate venisem de la Buzau

Comment

Originally posted by FLORYN
                  Sa vezi maine intalnire in trafic, .
                  de acum cand vedeti un logan kiss alb cu numere rosii ( ct 049711 ) sa va feriti ca sunt suparat tare pe traficu` asta din cta )

daca va vad pe astia de pe forum de pe aici va dau si eu cate un claxon ... daca imi raspundeti bine daca nu ... ne vedem noi duminica

Comment

Azi am vazut un Logan albastru mineral care avea stickerele cu LoganClub puse pe masina cu nr de inmatriculare CT-84-GNA. Statea la semafor la intersectia din Tomis 3. Cine este ca nu l-am vazut pe la intalniri?
                    In tara momentan.

Comment

• ba a fost la intanire acum 3 saptamani......eu imi aduc aminte sigur...florin stie exact cine e....
                      JUST ME.....30-rdd......

Comment

• Originally posted by Costin_ct
                        Azi am vazut un Logan albastru mineral care avea stickerele cu LoganClub puse pe masina cu nr de inmatriculare CT-84-GNA. Statea la semafor la intersectia din Tomis 3. Cine este ca nu l-am vazut pe la intalniri?
                        este nicusor84 a mai fost la intalniri

Comment

• Originally posted by hessuS
                          de acum cand vedeti un logan kiss alb cu numere rosii ( ct 049711 ) sa va feriti ca sunt suparat tare pe traficu` asta din cta )

daca va vad pe astia de pe forum de pe aici va dau si eu cate un claxon ... daca imi raspundeti bine daca nu ... ne vedem noi duminica
                          Daca te prind pe pod de la buteli, avem timp sa ne si bem cafeluta lejer. Si tine minte toate loganurile stikerite, trebuiesc neaparat atentionate (flash+claxon), de prezenta voastra !
                          , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• L-am vazut pe Hellman la intersectia de la ICIL, azi dimineata. Ce matinal esti Stefane !
                            , sunt cu ochii pe voi !

Comment

• se pare ca florin e cu bunghiu pe noi.... ... ...poate il aduci pe junior maine....
                              JUST ME.....30-rdd......

Comment

• Originally posted by FLORYN
                                L-am vazut pe Hellman la intersectia de la ICIL, azi dimineata. Ce matinal esti Stefane !

florine imi pare rau dar nu te'am vazut ... inca ma chinuiam sa ma trezesc ....
                                1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google