Eu ma intalnesc zilnic cu FIE dar el nu isi da seama ... numai eu il vad pe el....
CONSTANTA!!! Intalniri in trafic... CONSTANTA!!!
Collapse
X
-
Originally posted by DeLuXe View Postnu era florin, florin e in spania si masina e sub stricta supraveghere aici in cartier, deci nu e el, sau o fi masina dar nu el
Comment
-
putin probabil e sa nu va luati warn si tu si deluxe si loganu... cel mai probabiil e cumnatul lui flo ca parca asa zicea flo ca o plimba el cand e in voiaj...
deci catafof flo era masina lu floryn... cine o conducea nu cred ca conteaza fff mult...
sigpic
Comment
-
Si intervin in ultimul moment spectaculos as adauga eu ... si lamuresc un pic necunoscuta : masinuta mea scumpa pe care a vazut-o CataFoF , a fost plimbata zilele trecute de fratele meu pe la munte pe undeva pe langa Brasov (Zizin). Hai nu va mai certati ca fac eu cinste cu un suculete cand revin pe meleaguri ronamesti, ok?
Cata ma bucur ca ti-a placut masina,, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Nu nea Cata , din pacate as fi vrut eu , dar nici chiar asa, am doar cateva zile de cand sunt acasa. Sa inteleg ca nu glumeai cand ai zis : sunt cu ochii pe voi !
Dar in perioada urmatoare poate voi avea drum pe undeva prin nordul tari , inca nu sunt hotarat ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment