heloou!! ce se intampla? am ramas singur pe aici? kid-ule, baieti... unde sunteti? unde ne dam saptamana asta?
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu mai vrea nici unu sa mai mearga la brasov doar 2 masini din LC Craiova.Haideti sa fim si noi macar 5 masini va asteptam plecarea am vorbit cu prestige2008 va fi la duminica la ora 5 de la podul lui electro chiar in fata la helin cine vrea sa mearga ne intalnim duminica
1.DJ-81-MNR
2.B-79-FBL
Comment
-
eheee
Cum spunea si fratele RAC nu suntem patroni si nu as cheltui bani aiurea doar ca sa ma duc al brasov sa fac ce..!? mai bine ne intalnim noi aici pe aeroport la noi si ne dam cu masinutele noastre si discuta si facem show...
Deschid o lista pt Duminica la ora 15.00 pe aeroport:
1.Eusigpic
Comment
-
nu suntem nici noi patroni,tot angajati dar o sa fie ceva frumos puteati sa va strangeti 4 oameni si sa mergeti cu o masina sa fim mai multi din craiova
Ce ziceti va mai ganditi?
Ar fi frumos macar 4-5 masini sa fim in total la cati suntem in LC Craiova
Comment
-
Originally posted by LoganManiac View PostCum spunea si fratele RAC nu suntem patroni si nu as cheltui bani aiurea doar ca sa ma duc al brasov sa fac ce..!? mai bine ne intalnim noi aici pe aeroport la noi si ne dam cu masinutele noastre si discuta si facem show...
Deschid o lista pt Duminica la ora 15.00 pe aeroport:
1.Eu
As vrea sa ajung si eu la brasov, dar cu alta ocazie... acum chiar nu pot
Comment
-
Bravo FBL ,ai dreptate si zic ca o astfel de intalnire nu se intampla in fiecare zi,sau fiecare saptamana.O sa fie o intalnire frumoasa unde vom cunoaste alti loganisti.Nu este o simpla intalnire de 2 ore,ci este una de o zi cu un program foarte frumos.
Bravo organizatorilor!
Masinuta mea este deja Full,iar pentru cei care poate se mai razgandesc plecarea este la 4.30 de la HELIN.
Comment
Comment