Am vrut sa vin si eu dar se pare ca anonimboy nu prea isi verifica mesajele private sau le ignora...poate data viitoare.
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shakar View PostAm vrut sa vin si eu dar se pare ca anonimboy nu prea isi verifica mesajele private sau le ignora...poate data viitoare.
Stiai cand stiai unde .. nu aveai nevoie de pm'uri ;)
Salutfara linkuri externe in semnatura
Comment
-
Aeroport este ceva cam general. Plus ca veneam de la 25km (x2 = 50) distanta, puteam sa vin si sa ard benzina de pomana + timp pierdut, asta in cazul in care nu va gaseam (nu am mai fost la nicio intalnire deci nu am nici cea mai mica idee unde sunteti) sau nu se mai tinea intalnirea din motive diferite.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Daca nu se tinea intalnirea fi sigur ca se anunta. Nu cred ca sa intamplat sa nu vina cineva la intalniri. Daca chiar vroiai sa ajungi te treceai pe lista cel putin.
Poate ajungi data viitoare.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Originally posted by cosminel View PostDaca nu se tinea intalnirea fi sigur ca se anunta. Nu cred ca sa intamplat sa nu vina cineva la intalniri. Daca chiar vroiai sa ajungi te treceai pe lista cel putin.
Poate ajungi data viitoare.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment