Paste fericit la toata lumea
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
tuturor (voua si apropiatilor vostri, amicilor, pilelor, "dusmanilor", etc) va doresc sa aveti parte toti de vreme frumoasa, in primul rand sa fiti sanatosi si abia apoi "cu bani", sa ne auzim cu bine. Ce-mi doriti voi mie sa se-ntample voua smile.gif. Un Paste Fericit si odihnitor !
Comment
-
Prin Sfânta Inviere a Domnului Hristos,s-aveţi în casă pace si-un suflet luminos.Iar Tainele Divine :Iubirea şi Speranţa,ÃŽncrederea,Lumina,Să vă-ncălzească viaţa.De Sfînta Sărbătoare,S-aveţi suflet curat,Pască şi ouşoare.Va doresc un PASTE FERICIT din partea L.C. Valea Jiului!
Comment
-
aveti cumva o poza cu stickerul acesta?:-? am inteles k e pe aici pe o pagina anterioara, dar nu dau de el. imi trebuie modelul sa pot sa il fac si euAttached Files
Comment
-
Hmm, suna interesant. Masina nu are decat o zgarietura de cativa cm pe portiera si alte cateva pe capota, mai finute (gheare de pisica/porumbel/whatever). Poate fac o vizita pentru mai multe detalii. Mai mult ma enerveaza niste zgura depusa pe plafon/capota/portbagaj, stau destul de aproape de o fabrica si s-a depus in 2 ani, se simte la mana. Vreau ca masina sa iasa impecabila de acolo. Banuiesc ca se face si o ceruire dupa aceea ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment