Buna seara ! M-am gandit ca ar fi cazu sa ne extidem si noi ( cei cu loganuri )! Ce ziceti de deschiderea unui club si in Craiova ? Eventual sa ne facem si un club de raceri numai cei care detin logan!! Daca am gresit unde am postat va rog sa imi stergeti acest topic ! Multumesc .
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ovi vei fi sanctionat ptr ca tiai pus un link la semnatura... si totusi nu vreau sa fiu rau sau sa te dezamagesc dar asta nu-i un club de raceri mai sunt si raceri dar daca ai venit aici doar ptr street racing nu cred ca vei gasi cea ce-ti doresti... oricum spor la treaba
sigpic
Comment
-
Suntem doar 2 persoane din Craiova pe aici??????? E orasul plin de loganuri si doar 2 persoane au postat aici. Haideti sa ne intalnim la o . Daca nu vreti sa mergem la bere, mergem la un cico la dozator, ca acum sunteti soferi .LOGAN KISSFM 1.5 DC 85CP
Comment
-
Originally posted by GTAdrianRog un moderator sa imi spuna daca mai exista membri inregistrati din Craiova, daca da, poti sa le dai un sa se trezeasca. Va multumesc.Logan Laureate, 1.2 16V, Blank Glacier
Comment
-
Mic cu mic se face mare.Multa bafta.Sarbatori fericite !Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment