Buna seara ! M-am gandit ca ar fi cazu sa ne extidem si noi ( cei cu loganuri )! Ce ziceti de deschiderea unui club si in Craiova ? Eventual sa ne facem si un club de raceri numai cei care detin logan!! Daca am gresit unde am postat va rog sa imi stergeti acest topic ! Multumesc .
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ovi vei fi sanctionat ptr ca tiai pus un link la semnatura...si totusi nu vreau sa fiu rau sau sa te dezamagesc dar asta nu-i un club de raceri mai sunt si raceri dar daca ai venit aici doar ptr street racing nu cred ca vei gasi cea ce-ti doresti... oricum spor la treaba
sigpic
Comment
-
Suntem doar 2 persoane din Craiova pe aici??????? E orasul plin de loganuri si doar 2 persoane au postat aici. Haideti sa ne intalnim la o. Daca nu vreti sa mergem la bere, mergem la un cico la dozator, ca acum sunteti soferi
.
LOGAN KISSFM 1.5 DC 85CP
Comment
-
Originally posted by GTAdrianRog un moderator sa imi spuna daca mai exista membri inregistrati din Craiova, daca da, poti sa le dai un
sa se trezeasca. Va multumesc.
bash: , da fusaram care cum de craciun in toate partile
Logan Laureate, 1.2 16V, Blank Glacier
Comment
-
Mic cu mic se face mare.Multa bafta.Sarbatori fericite !Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment